Supervision

SUPERVISION

Understøtter din udvikling

Hos Odense Psykologpraksis er Anne Katrine specialist i psykoterapi og kan derfor yde supervision til psykologer på vej mod autorisation samt til autoriserede psykologer på vej mod specialist. Kontakt Anne Katrine for at høre nærmere angående en samlet pris, hvis du er psykolog og ønsker et længerevarende supervisionsforløb.

 

Supervision er en faglig lærings- og udviklingsmetode, der har til formål at understøtte din faglige udvikling og praktiske professionsudøvelse, så du dels bliver dygtigere indenfor dit arbejdsfelt og dels vedligeholder dine kompetencer i forhold til dit fag.

Supervision

Forskellen på supervision og terapi er, at supervisionen har den faglige praksis som fokus, hvorimod terapien i højere grad har fokus på dig som individ og din personlige udvikling. Der er dog visse overlap mellem terapi og supervision, da man ikke helt kan adskille sin person fra sit fag – og slet ikke indenfor omsorgsfag, hvor kvaliteten i arbejdet er afhængig af det personlige engagement, man tilfører sin faglighed. I supervisionen vil du kunne opnå værktøjer og strategier, der kan hjælpe dig til at passe bedre på dig selv, så du bliver mere robust overfor stress og følelsesmæssig udtrætning.

 

Brug for en konsultation?

Book psykologtid her uden ventetid. Vi tilbyder hurtig og nem onlinebooking, hvor du altid har mulighed for psykologhjælp uden ventetid.